Zásady ochrany osobných údajov a cookies.

Ochrana osobných údajov

Tento dokument popisuje spôsob získavania, používania a zaobchádzania

s osobnými údajmi získanými prostredníctvom stránky www.kavovarzadarmo.sk.

Prosíme, nepoužívajte webovú stránku ani naše služby, ak nesúhlasíte s tým, ako spracovávame osobné údaje podľa tohto vyhlásenia o ochrane osobných údajov.

Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľ stránky je firma Tea & Coffee s.r.o., so sídlom Gen. Svobodu 1,

911 08 Trenčín, IČO: 46 108 734, (Ďalej len „Správca“).

Právny základ spracovania osobných údajov

Osobné údaje sú spracovávané v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a Zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon“).Vaše osobné údaje spracovávame

v momente vyplnenia a odoslania kontaktného formuláru.

Osobné údaje, ktoré spracovávame sú:       

  • meno a priezvisko·        
  • e-mail


Osobné údaje spracovávame za účelom:    

  • poskytnutia našich služieb a produktov-      
  • vybavenia vašej požiadavky a odpovede
Ako dlho spracovávame osobné údaje ?

Osobné údaje uchovávame, len po dobu potrebnú na daný účel, s ohľadom

na potrebu odpovedania na vaše požiadavky a dodržiavanie zákonných požiadaviek

podľa platných zákonov. To znamená, že Poskytovateľ môže uchovať vaše osobné údaje po primeranú dobu aj potom, ako ste s nami ako Zákazník naposledy prišli

do kontaktu. Ak už vaše osobné údaje, nie sú potrebné na poskytovanie našich služieb, vymažeme ich.

Práva na opravu, vymazanie osobným údajom dotknutej osoby

Kedykoľvek môžete požiadať o opravenie alebo vymazanie osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať

z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Kontaktujte nás emailom na info@kavovarzadarmo.sk s Vašou žiadosťou o ich zmazanie.

Cookies

Webstránka používa súbory cookies. Cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť použité webovými stránkami, uložené do vášho počítača, tabletu alebo mobilného zariadenia ( ďalej len „zariadenie“) aby zefektívnili ich užívanie. Informácie uložené v týchto súboroch sa používajú na reklamné, štatistické účely a na zefektívnenie a prispôsobenie našej webstránky vašim potrebám.Táto stránka používa rôzne typy cookies. Niektoré cookies sú tu umiestnené z dôvodu využitia služieb tretích strán. Nastavenia cookies môžete zmeniť vo vašom prehliadači , aby

odmietal súbory cookies, zablokoval súbory cookies tretích strán alebo upozornil  kedy sa odosielajú. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.

Základné súbory cookies

Sú súčasťou našej webovej stránky a umožňujú používanie základných funkcií. Sú to napr. zapamätanie údajov pri opätovnom vypĺňaní kontaktného formuláru.

Bez nich by sme nemohli poskytovať služby, ktoré tvoria základ našich webstránok. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nebudeme môcť zaručiť bezchybný chod stránok.

Štatistické cookies

Tieto súbory cookies ukladajú informácie, ako je počet návštevníkov na webovej stránke, stránky, ktoré boli navštívené, atď. Tieto údaje nám pomáhajú porozumieť

a analyzovať výkonnosť našej stránky a zistiť kde sa máme zlepšiť.

Súbory cookies tretích strán

Na našej stránke sú prepojenia a integrovaný obsah z iných webových stránok. Preto môžu byť počas používania našich webových stránok vytvorené súbory cookies, ktoré nepodliehajú našej kontrole. Sú to napríklad nástroj

na analýzu alebo marketingovú automatizáciu od tretej strany (napríklad nástroje spoločností Google). Tiež používame plugin sociálnej siete Facebook, ktorý vás

po kliknutí na ikonku prepojí s našou Facebook stránkou. To má za následok prijatie súborov cookies od tretích strán, kde nemáme kontrolu nad ukladaním ani prístup k týmto súborom cookies. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookie, prečítajte si zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookies týchto služieb.